Wie we zijn

Outdoor Content is een contentmarketing bureau gespecialiseerd in het maken van pakkende online content voor outdoor ondernemers. Dat doen we door film, fotografie, webdesign en online marketing. We vangen het verhaal en passie van jouw onderneming, brengen die in beeld en helpen je daarmee online zichtbaar te zijn. Zo weten klanten jou te vinden om waar jij goed in bent: buiten ondernemen.

Het begon met een boswandeling

Het is fris maar aangenaam midden in april. Aan het einde van de middag lopen er twee mannen door de bossen van Rhenen over het staartje van de Utrechtse heuvel rug. Een mooi gebied dat zich afwisselt met beukenbossen, hoge douglas sparren en een glooiend landschap. De mannen praten over hun passie en vullen de lucht met mooie plannen en dromen.

Elbert en Eswin van Outdoor Content

ELBERT

Elbert is Hike & Survival instructeur en filmmaker. Hij is het liefst zo dicht mogelijk bij de ruwe weerelementen die de natuur te bieden heeft. Wandelschoenen aan, camera mee en uren lopen door de rauwe bergen. Kanotochten van weken, dagen van stilte en een knapperend kampvuur bij een heldere sterrenhemel. Hij heeft ervaren dat bergen, bossen en de ruwe weerelementen goed zijn voor de mens en heeft als persoonlijke missie om meer mensen naar buiten te brengen. 

Elbert en Eswin van Outdoor Content

ESWIN

Eswin is Marketing & Design specialist. Hij is de man die zorgt dat websites doen wat ze moeten doen. Hij maakt er niet alleen een aantrekkelijke etalage van, maar zorgt ook dat het verkoopt. Hij doet dat met vormgeving die niet alleen 'mooi' is, maar ook effectief. Met zijn online marketing kennis op het gebied van SEO, conversie optimalisatie, content marketing en E-mail marketing helpt hij ondernemers online beter zichtbaar te zijn.

Een aantal seconden staken de mannen hun wandeling, hier kent de route een mooi uitzicht. Vanaf de Utrechtse heuvel kijken ze uit op het dal van Veenendaal. Hier eindigt het gesprek voor even en ontstaat het gezamenlijk doel om meer mensen naar buiten te brengen. Door (outdoor) ondernemers te helpen om online nog beter zicht- en vindbaar te worden, zodat hun bedrijf groeit en er meer mensen met hen mee naar buiten gaan. Ze maken de afspraak om samen te gaan werken en vervolgen samen het pad, dat zich blijft voortzetten in het heden.

Benieuwd of we kunnen samenwerken?
We ontmoeten je graag!

arrow_drop_up arrow_drop_down